Hosting og Cloud

Det eneste, du binder dig til, er sikker service

Kravene til din virksomheds IT-løsning ændrer sig konstant. Det samme gør de ressourcer, du er nødt til at afsætte for at holde virksomheden digitalt velkørende. Opdateringer og vedligeholdelse af virksomhedens IT-systemer er en disciplin for sig, og den kræver stadigt større færdigheder og flere ressourcer.

Det koster kræfter at holde både medarbejderne og systemerne opdaterede, og de kræfter kan du garanteret bruge bedre andre steder i virksomheden. 

Lad myCloud sikre den fleksibilitet og de IT-kompetencer, du har brug for.
Så kan du fokusere på at drive og udvikle din forretning. 

Frihed, fleksibilitet og overblik

Med en hosting- eller cloudløsning hos myCloud får du al den frihed og fleksibilitet, du har brug for. Vi kan altid skalere din løsning op eller ned, når dine behov ændrer sig.

Hos myCloud tilbyder vi traditionel hosting i vores eget datacenter eller i Microsoft Azure og cloud-services, hvor du kan plukke præcis de ydelser, du har brug for.
Dermed slipper du for investeringer i dyr hardware og kostbare softwarelicenser.

Du behøver heller ikke at bruge penge på at opbygge og vedligeholde interne kompetencer til drift af løsningerne. I stedet får du en køreklar IT-løsning i skyen, så medarbejderne blot skal tænde deres pc.

Der' ingen bånd, der binder dig

Vi sørger automatisk for opdateringer og vedligeholdelse, og dermed får du en billig og fleksibel it-infrastruktur, der altid passer til netop din virksomheds behov.

Og netop fordi vi hylder frihed og fleksibilitet, tror vi heller ikke på lange bindingsperioder. Til gengæld stoler vi på vores egne kompetencer og ydelser. Derfor er vores hosting- og cloud-løsninger helt uden bindingsperiode.

 

Her ser du de hosting- og cloudydelser vi tilbyder

Microsoft 365

En komplet løsning inklusiv Office 365 og Enterprise Mobility og Security, der giver dig optimale interne samarbejdsmuligheder, og styring af sikkerheden.

 

 

 

Hosting

En hostet løsning fra myCloud giver dig frihed til at fokusere på din kerneforretning og samtidig drage fordel af en IT-løsning, der kan styrke din virksomhed.

Med hosting kan du leje hardware og software på variabel basis, og du får en fleksibel adgang til funktionalitet og infrastruktur, der ellers kræver store investeringer.

Azure

Azure er en cloud-løsning og -infrastruktur skabt af Microsoft til levering af software, service og tjenesteydelser gennem et globalt netværk af Microsoft-styrede datacentre. MyCloud kan hjælpe med at konfigurere og drifte din Azure-løsning.

 

Uniconta ERP

Uniconta er et intuitivt økonomsystem, der opfylder alle behov inden for bogholderi, ordre- og lagerstyring, logistik, CRM og projektstyring.

De enkle og kraftfulde funktioner giver et komplet overblik over virksomhedens økonomi og kan hjælpe med at gøre den mere effektiv og rentabel.

Antal brugere

Antal års erfaring

Antal inhouse-konsulenter

Hvad kan vi ellers hjælpe dig med?

Certifikater