Mød din nye IT-partner

Hvad vil du helst bruge tid på? Din IT-løsning eller din forretning?

Uanset dit behov, så har vi en løsning, der passer til dig. Så kan du fokusere på det, du er bedst til.

Service abonnement

Med et IT-serviceabonnement kender du dine IT-udgifter måned for måned.

 

Læs mere her

Cloud & hosting

Hvis du outsourcer virksomhedens IT til os, er du og dine medarbejdere altid kørende.

 

Læs mere her

Infrastruktur

Vi designer din IT-løsning, så du får det optimale ud af den –  både nu og i fremtiden.

 

Læs mere her

Konsulentydelser

Vores erfarne rådgivere er klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vi er på – så du aldrig kommer på den.

 

Læs mere herTilmeld dig og få nyheder, informationer og kampagner
tilmeld dig her - og vær sikker på, at du altid har de seneste nyheder, informationer og relevante tilbud lige ved hånden.
Vi gør den moderne arbejdsplads mere effektiv

Din virksomheds vækst afhænger af, at medarbejderne har de redskaber, de skal bruge. Du sørger for medarbejderne. Vi sørger for redskaberne.


Læs mere her

 

Den moderne medarbejder

Dine medarbejdere skal kunne være produktive hvor som helst, når som helst og på hvad som helst. Vi får systemer, enheder og medarbejdere til at spille sammen.

Læs mere her

 

Hvem er vi?

Med myCloud som IT-partner kan du fokusere på din forretning

En verden uden bekymringer

Forestil dig en verden, hvor du ikke behøver at bekymre dig om virksomhedens IT. En verden, hvor du uden at gøre noget er sikret, at både hardware, software og backup kører upåklageligt og altid er opdateret. En verden, hvor du har direkte adgang til den nyeste viden, de bedste løsninger og kompetencer, uden at du selv skal vedligeholde dem.

Det er virkeligheden, når du vælger myCloud som din IT-partner. Vi kan være din eksterne IT-afdeling, eller du kan vælge enkelte, faste ydelser til at supplere den IT-afdeling eller -medarbejder, du måske allerede har i virksomheden.

Vi vil hellere gå i gang

- end gå i møde

Hos myCloud tror vi på, at handling betyder mere end ord. Vi laver selvfølgelig de analyser og vurderinger, der skal til for at sikre, at du får den IT-løsning, der passer til din virksomheds behov.

Men vi spilder ikke tiden. Vi vil hellere gå i gang, end vi vil gå i møder. Og vi vil hellere bruge tiden på at løse dine udfordringer end på at snakke om dem.

Vi er professionelle og pragmatiske. Vi går direkte til opgaven, og vi arbejder altid for at opbygge langvarige, personlige relationer. Fordi vi ved, det giver værdi, tryghed og sikkerhed for dig.

 

 

Vi arbejder ikke med bindinger

- vi arbejder med tillid

Sikkerhed, tryghed og tillid er nøgleord for myCloud, og det kan mærkes. Vi reagerer. Vi leverer. Og vi skaber værdi.

Vi binder dig ikke til lange servicekontrakter og uoverskuelige abonnementer. Faktisk arbejder vi slet ikke med bindingsperioder. Vi arbejder med tillid.

Du kan outsource driften af din samlede IT-løsning til myCloud og lade os håndtere alt fra hosting og vedligeholdelse af dine servere til opsætning af nye systemer og infrastruktur i din virksomhed. Men mindre kan også gøre det.

Faktisk kan du bruge os, som det passer dig. Det væsentlige er, at vi sammen finder den løsning og det omfang, der lader dig fokusere på det, du er bedst til. Nemlig at drive din virksomhed. Så tager vi os af dine bits og bytes imens.

Referencer

Hvad siger vores kunder om os?

 

"Med myCloud som IT Partner har vi en stabil og sikker drift af vores IT-løsning. Vi har en aftale der er tilpasset vores behov for drift af IT-løsningen og support af medarbejderne, til en fast månedlig pris. Det giver os ro til at fokusere på forretningen".

 

Jørgen Havkær, Finance Manager
Frontmatec

 

"myCloud har leveret en hostet løsning med integreret bogholderi og kundebetjening, der har gjort det mulig for os at vokse fra 7 til i dag 35 butikker. Samtidig yder de hurtig og effektiv daglig support til vores over 200 ansatte".

 

Jan Sørensen, Direktør / Ejer
Petworld

 

"Det er vigtigt for os, at vi har adgang til en topmoderne IT-løsning der hurtigt kan tilpasses øget behov eller ændringer i organisationen. Med myCloud er vi sikre på altid at have adgang til den nyeste teknologi samtidigt med, at der er styr på sikkerheden".

 

Benjamin Nielsen, Chief Executive Officer
Skyways Technics

 

"Vi bruger løbende myCloud som en kompetent rådgiver, når der skal ske ændringer eller optimering af vores infrastruktur".

 

 

Morten Skov, IT koordinator
Contiga, Tinglev

Antal kunder vi har hjulpet

Antal års erfaring

Antal inhouse-konsulenter

Certifikater