Job - se ledig stilling her

>> 1. level supporter (en del af Kontor Syd)

Med myCloud som IT-partner kan du fokusere på din forretning

En verden uden IT-bekymringer

Forestil dig en verden, hvor du ikke behøver at bekymre dig om virksomhedens IT. En verden, hvor du uden at gøre noget er sikret, at både hardware, software og backup kører upåklageligt og altid er opdateret. En verden, hvor du har direkte adgang til den nyeste viden, de bedste løsninger og de stærkeste kompetencer, uden at du selv skal vedligeholde dem.

Det er virkeligheden, når du vælger myCloud som din IT-partner. Vi kan være din eksterne IT-afdeling, eller du kan vælge enkelte, faste ydelser til at supplere den IT-afdeling eller -medarbejder, du måske allerede har i virksomheden.

Vi vil hellere gå i gang

- end gå i møde

Hos myCloud tror vi på, at handling betyder mere end ord.
Vi laver selvfølgelig de analyser og vurderinger, der skal til for at sikre, at du får den IT-løsning, der passer til din virksomheds behov.

Men vi spilder ikke tiden. Vi vil hellere gå i gang, end vi vil gå i møde. Og vi vil hellere bruge tiden på at løse dine udfordringer end på at snakke om dem.

Vi er professionelle og pragmatiske. Vi går direkte til opgaven, og vi arbejder altid for at opbygge langvarige, personlige relationer, fordi vi ved, det giver værdi, tryghed og sikkerhed for dig.


Vi arbejder ikke med bindinger

– vi arbejder med tillid

Sikkerhed, tryghed og tillid er nøgleord for myCloud, og det kan mærkes.
Vi reagerer. Vi leverer. Og vi skaber værdi.

Derfor binder vi dig heller ikke til lange servicekontrakter og uoverskuelige abonnementer. Faktisk arbejder vi slet ikke med bindingsperioder. Vi arbejder med tillid.

Du kan outsource driften af din samlede it-løsning til myCloud og lade os håndtere alt fra hosting og vedligeholdelse af dine servere til opsætning af nye systemer og infrastruktur i din virksomhed. Men mindre kan også gøre det. Faktisk kan du bruge os, som det passer dig. Det væsentlige er, at vi sammen finder den løsning og det omfang, der lader dig fokusere på det, du er bedst til. Nemlig at drive din virksomhed. Så skal vi nok tage os sikkert af dine bits og bytes imens.

Vores navn er ingen tilfældighed


Vores specialister har bred erfaring med alt fra det grundlæggende design af hele din virksomheds it-infrastruktur til implementering, drift og vedligehold af din samlede it-løsning. Og vores navn er ingen tilfældighed.

Hos myCloud er vi specialister i cloud-løsninger, der både er sikre og billige, og som gør din forretning mere fleksibel og skalérbar.

Vi analyserer dit behov, giver dig et overblik over mulighederne og hjælper dig igennem hele processen til din færdige cloud-løsning.
Fra tanke til endelig løsning.

Antal brugere

Års erfaring

Antal inhouse-konsulenter

Certifikater