Vores konsulenter er opdaterede

- så din IT altid er det

Hos myCloud ved vi, at ikke to virksomheder er ens. Det gælder ikke mindst, når det kommer til behovet for IT-rådgivning og -service. Derfor kan du bruge vores erfarne og dygtige konsulenter præcis, som det passer dig i forhold til behov, økonomi og interne ressourcer. Vi er her for dig.

Uanset hvad du skal bruge os til, og i hvilket omfang, så er der én ting, der altid er den samme: Vores erfarne og kompetente konsulenter, som er rygraden i alle myClouds forskellige tilbud og løsninger.

Din eksterne IT-partner

Med myCloud som IT-partner får du vores dedikerede specialister i ryggen, og det er der mange fordele ved:

– Du får flere kompetencer til rådighed, end du kan have internt.
– Du undgå flaskehalse, fordi din IT-drift ikke er afhængig af én eller få personer.
– Vi holder konstant vores viden og kompetencer opdateret, så du ikke behøver at gøre det.
– Du får en personlig service med fokus på din virksomheds behov og markedets muligheder.

360 graders IT-partner

Vores konsulenter arbejder meget ude hos kunderne og har god føling med både behov og muligheder for forskellige IT-løsninger.

Derfor kan vi tilbyde 360 graders IT-service lige fra afdækning af dine behov og præsentation af de mulige løsninger over implementering til drift og vedligehold. Uanset hvad, så er vores konsulenter klar til at hjælpe. Du skal bare vælge den form, der passer dig bedst.

Faktisk mere end 360 grader

Og hvordan i alverden så det, spørger du måske. Udover vores egne konsulenter, som tæller specialister inden for langt de fleste IT-discipliner fra infrastruktur til hardware og software, har vi et stort netværk af eksterne konsulenter, som vi kan trække på, når det giver mening. Dertil kommer, at myCloud er en del af Kontor Syd, som leverer alt inden for kontorindretning og -forsyning til virksomheder i hele Danmark.

Det betyder, at du har let adgang til f.eks. de møbler, kontorartikler og -tilbehør, der også er afgørende for, at både din IT-løsning, dine medarbejdere og din daglige kontordrift som helhed fungerer optimalt.

Antal brugere

Antal års erfaring

Antal inhouse-konsulenter

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Certifikater