Opdateret IT til den moderne arbejdsplads

Din virksomheds vækst afhænger af medarbejdernes muligheder for at kunne yde deres bedste. Det kræver de rigtige rammer og de rigtige redskaber. Samtidig er det afgørende, at de redskaber er sikre at bruge, så virksomhedens data er beskyttede, samtidig med at de er tilgængelige for medarbejderne, når de samarbejder på kryds og tværs af afdelinger og lokationer.

Nu har Microsoft for første gang udviklet en komplet løsning, der forener produktiviteten fra Office 365 og fleksibiliteten fra diverse online-værktøjer med sikkerheden fra Windows 10. Den omkostningseffektive og abonnementbaserede løsning, Microsoft 365, er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder, og du finder selvfølgelig den samlede løsning her hos myCloud.

Vi tilbyder dig oven i købet adgang til vores egen online uddannelsesportal, og vi kan hjælpe dig med at overvåge sikkerheden i din løsning, så du kan fokusere på produktiviteten i din virksomhed.

De traditionelle arbejdsgange ændrer sig 
 med den nye generation af medarbejdere

- vær klar til det.

Vi gør den moderne arbejdsplads mere effektiv

MyCloud giver dit team muligheden for at være både produktivt og godt beskyttet, uanset hvor I arbejder. Med os som Microsoft 365-partner er der styr på både applikationer, online-uddannelse, support og sikkerhed i én og samme løsning.

Microsoft 365 er skabt til at samarbejde på tværs af enheder, afdelinger, lokationer og teams. Derfor rådgiver vi også gerne om, hvordan du bedst udnytter de mange muligheder for samarbejde og kommunikation i løsningen og samtidig sikrer dine data. Vi tilbyder også support til brugerne samt overvågning og løbende rapportering om sikkerheden i systemet.

Microsoft 365 er en dynamisk løsning, der hele tiden bliver opdateret med nye features og sikkerhedsoptimeringer. Vi sørger for løbende at tilpasse din Microsoft 365-løsning, så du altid får det optimale udbytte af de mange muligheder. Det betyder, at du kan fokusere på din kerneforretning, velvidende at dine data er beskyttet, og din løsning altid er up-to-date.

Den moderne arbejdsplads er bygget til teamwork

Den moderne arbejdsplads giver mulighed for at kommunikere med alle både i og uden for organisationen via mail, voice og video. Du kan for eksempel dele og samarbejde omkring dokumenter i real time via co-editing-funktionen, hvor flere brugere kan arbejde med det samme dokument samtidigt.

Med Teams, en del af Office 365, er det nemt at planlægge et online-møde fra Outlook eller springe ind i et direkte fra PowerPoint, Excel eller Word. Du kan skærmdele, brainstorme på et virtuelt whiteboard, redigere dokumenter i realtid og chatte med andre mødedeltagere, så I kan træffe hurtige beslutninger og holde arbejdet i gang.

Den moderne medarbejder er mobil

Giv dine medarbejdere mulighed for at være produktive hvor som helst – på hvad som helst

Microsoft 365 Business holder dit team i kontakt og produktivt på farten på en hvilken som helst Windows-, Mac-, IOS- eller Android-enhed, og du kan endda automatisk synkronisere, når du arbejder offline på en bærbar computer.

Lad os sige, at en af dine medarbejdere rejser for at mødes med en kunde.

Med Exchange Online og Outlook kan hun kommunikere med dig i realtid, mens du er på jorden. Men selv i luften kan hun stadig læse og svare på e-mails, der sendes før hun letter, gennemgå og indstille kalenderaftaler og få adgang til kontakter, der er gemt på hendes enhed. Når hendes enhed er tilsluttet igen, sendes hendes e-mails automatisk, hendes kalender opdateres, og hun er tilbage i "real time".

Mobiladgang fungerer også for Office-applikationer som Word, Excel og PowerPoint. Forestil dig at oprette et dokument på din pc, redigere det på din smartphone, mens du venter på en aftale og afslutte det på din bærbare computer derhjemme.

Hver gang fortsætter du, lige hvor du slap. Takket være SharePoint, Teams eller OneDrive, bliver filer synkroniseret, så du har adgang til den nyeste version af hvert dokument, uanset hvor du er. Det giver alle brugere mulighed for at arbejde hvor som helst. Og deling af filer er nemt. Medarbejdere kan dele filer eller mapper med bestemte personer, sende links, der muliggør adgang inden for eller uden for din organisation, og nemt se og ændre de tilladelser, de har givet.

Med Office 365 kan medarbejdere arbejde på de samme dokumenter på samme tid. Lad os sige, at du og en kollega lægger sidste hånd på en salgspræsentation, der skal leveres om en time. Du er i Sønderborg, og han er i Århus.

Du hopper på et team-videoopkald, og I åbner begge dokumentet, der er gemt i SharePoint. Når I gennemgår dokumentet, kan I hurtigt redigere og træffe fælles beslutninger i stedet for at sende versioner frem og tilbage.

Sikkerhed

Microsoft 365 Business omfatter alle sikkerhedsfunktionerne i Windows 10 Pro, herunder Windows Defender Management Controls, som giver dig mulighed for at administrere dine sikkerhedskontroller i et produkt. Det giver et ensartet sæt sikkerhedsindstillinger designet til din virksomhed.

Med automatisk og universel håndhævelse af politikker sænkes din virksomheds risikoprofil selv på tværs af personlige enheder, som medarbejderne bruger til arbejde.

Microsoft 365 Business leveres med indbygget enterprise klasse-sikkerhed til SMB pris. Hver bruger modtager automatisk alle de seneste sikkerhedsopdateringer fra Office 365 og Windows 10 og sikrer, at din virksomheds data er beskyttet mod trusler som malware til phishing og ransomware på tværs af enheder.

Hvis du for eksempel udstyrer dine medarbejdere med Surface-enheder og Microsoft 365 Business-abonnementer, vil de kunne arbejde og samarbejde mobilt uden at det går ud over sikkerheden.

Selv når din virksomheds data er uden for dine hænder, kan du nemt beskytte dem. Hvis en medarbejder forlader din virksomhed, taber en telefon under rejsen, eller får en bærbar computer eller anden enhed stjålet, er enheder og data automatisk beskyttet med indbygget kryptering. Du kan nemt at udføre fjern-sletning af forretningsdata på enheder, mens du forlader personlige data uberørt.

Denne type af sikkerhed og kontrol giver den nødvendige fleksibilitet og beskyttelse, så medarbejderne kan bruge personlige enheder til arbejde.

Antal brugere

Antal års erfaring

Antal inhouse-konsulenter

Certifikater