VMware er verdens førende leverandør af virtualiserings software og private cloud løsninger. VMware leverer ekstremt skalerbare, økonomiske og let tilgængelige løsninger, som favner bredt og kan matche de behov og krav, virksomheder af alle størrelser har til virtualisering eller cloud-installationer, hvad end de er private, hybride eller offentlige.

VMware formår gennem konstant produktudvikling, at vise hvordan deres produkter kontinuerligt er i stand til at reducere kapital-og driftsomkostninger, forbedre virksomhedens fleksibilitet og agilitet. Samtidig sikrer VMware en kontinuitet og sikkerhed, som langt overgår det, man kan opnå i en traditionel ikke-virtualiseret verden, og med deres cloud-strategi viser de, hvordan dette kan løftes direkte op i skyerne.


Vi samarbejder med de største og førende VMware-distributør i Danmark
Vi stræber efter at:

  • være innovative omkring den værdi vi leverer til partnere og slutkunder.
  • have de mest kompetente folk og adgang til det højest certificerede VMware kursuscenter i Danmark.
  • At udnytte deres vSphere miljø endnu bedre end de gør i dag ved at implementere vSphere with Operations Management. Dette for at nærme sig begrebet ”Software-defined data center”, som muliggør væsentlige tidsbesparelser på drift af IT.
  • At indføre automatisering i den måde IT driftes på ved bl.a. at gå fra vSphere til vCloud Suite og implementere fordelene ved en privat/hybrid sky, som giver kunderne agilitet, skalerbarhed og valgfrihed.
  • At administrere brugerne, deres applikationer og data på en tidssvarende og fremtidssikret måde og den vej igennem opnå administrative og økonomiske fordele i forhold til den måde disse elementer håndteres på i virksomheden i dag. Denne løsning hedder VMware Horizon Suite.

Vi tror på, at den gældende cloud-infrastruktur gennem det næste årti og frem, vil være VMware.


Løsninger
Vores løsninger ligger sig naturligt op af vores fokus-områder, og vi arbejder derved mod at definere løsninger, der skaber agilitet, valgfrihed og skalerbarhed i slutkundens datacenter, samtidig med at vi har fokus på det forretningsmæssige ved at øge tidsbesparelser og økonomiske fordele.