Hvem og hvad er Ruckus?
Ruckus Wireless er en pioner inden for markedet for trådløse infrastruktur, således at luftfartsselskaber og virksomheder kan være på forkant med den eksploderende efterspørgsel efter højtydende båndbredde-applikationer og -tjenester. Ruckus's Smart Wi-Fi-teknologi omdefinerer mulighederne i trådløse netværk i forhold til ydeevne, fleksibilitet, pålidelighed og overkommelig priser. Ruckus kalder dette Pervasive Performance.

Ruckus har været ualmindeligt fokuseret på Pervasive Performance for trådløse netværk siden de blev etableret i 2004, og Ruckus fortsætter med at være førende. Ruckus har aldrig troet på "off-the-shelf" løsninger, da den type produkter ikke levere den kapacitet, rækkevidde eller reduktion af forstyrrelser, som er nødvendig for at gøre drømmen om højtydende trådløst netværk en realitet. I stedet har Ruckus samlet et team af de bedste og klogeste trådløse "sjæle" i verden for at levere de kreative løsninger, der er nødvendige for at realisere deres Pervasive Performance vision.

Hvad er "Pervasive Performance"?
Det er et mantra - det er, hvad Ruckus lever efter hver dag;

Det lyder måske som en marketing floskel. ... Men det er det ikke!

Det er en kombination af innovative funktioner, der danner grundlag for at levere de mest stabile højhastigheds trådløse løsninger; hvorsomhelst nårsomhelst ... hver gang.

Herunder er de nødvendige komponenter til en fantastisk trådløs løsning:

  • Adaptive Signal Control - De gamle omni-antenner er ikke nok længere.
  • Interference Mitigation - Det er svært at finde en kanal derude uden støj ... og det bliver ikke bedre.
  • Capacity-driven Channel Assignment - "Set it and forget it" er slut - dynamisk og intelligent kanal-valg er vejen frem.
  • Dynamic Polarisation Diversity - Statisk polarisering er ikke godt nok til de nye mindre enheder.
  • Maximised Signal Strength - dBs er frække. Måske kun for radiotosser ... men det er dem, der gør hele forskellen.
  • Network Capacity Optimisation - Glem, hvad der bliver skrevet af Mbps på siden af kasserne eller på en hjemmeside - hvor meget kan den levere i den virkelige verden? Det tæller!

Ruckus kan levere alle komponenterne til "pervasive performance". Andre kan levere et par af disse, men ingen andre har hele pakken.
Derfor er Ruckus markedsledende inden for intelligente trådløse løsninger.
Det er ganske enkelt det smarteste trådløse i en mobil verden.

Det hele starter med den patenterede Smart Wi-Fi teknologi og dets unikke evne til at hente kapacitet samt stabilitet ud af 802.11 standarden.
Smart Wi-Fi med adaptiv antenne-teknologi hjælper med til at at få det meste ud til hver client.
Ruckus har 60 patenter og endnu 82 undervejs.

Med deres teknologi kan Ruckus gøre noget, som basal trådløs ikke kan - levere længere rækkevidde og mere stabile forbindelser til klienterne; trådløs, der når længere og i sig selv er mere stabil på grund af vores adaptive teknologi. Smart Wi-Fi, der styrer undenom forhindringer og modvirker interferens samt fokuserer retningen af transmissionen for at få optimal dækningsgrad og stabil forbindelse selv på længere afstande.

Ruckus's flagskib ZoneFlex™ Smart WLAN giver virksomheder muligheder for indendørs- og udendørs-løsninger til enhvert formål - fra IP-baseret video til 3G offloading.

Zoneflex er det eneste centraliserede Smart WLAN-system, der kombinerer Smart Wi-Fi og Smart Mesh i én samlet prisattraktiv løsning.
Zoneflex er det eneste centraliserede Smart WLAN-system, der kombinerer Smart Wi-Fi og Smart Mesh i én samlet prisattraktiv løsning.