myCloud leverer hosting og cloud services til udvikling af styring til kølecontainer

De 40 ingeniører hos Lodam Electronics udvikler intelligent styring til blandt andet Maersk Container Industry.
Fordi mere end halvdelen af de 72 ansatte arbejder med videns-tung og dyrebar udvikling af hardware og software er Lodam Electronics afhængige af velfungerende IT.
- Vi er dybt afhængige af IT, understreger Torben Frost, der er økonomichef hos Lodam Electronics.
- Derfor er det afgørende for os, at vi har en cloud løsning, hvor sikkerhed er i top, og hvor der altid laves remote backup, forklarer han.
Hos Kontor Syd har Lodam Electronics fået deres egen private cloud. De har en dedikeret server løsning, som er sikkert placeret i Myclouds nye top moderne driftscenter med nødstrøm, brandsikring og døgnovervågning.
- Men der er mange andre fordele end kun sikkerheden, påpeger Torben Frost.
- Vores hosting løsning hos Kontor Syd er også en yderst fleksibel løsning og den er enkel at bruge.
Systemet giver nemlig remote adgang, så alle medarbejdere kan få en opkobling hjemmefra. Herfra har de adgang til alle arbejdspapirer og projekter samt mail løsning.
Desuden er det en skalerbar løsning, der hurtigt kan tilpasses øget behov eller ændrede krav i organisationen. Hvilket er yderst vigtigt for en virksomhed, der på få år er vokset fra 20 til 72 ansatte.
- Vi har fleksibilitet, sikkerhed og - ikke mindst - så kender vi nu altid vores IT omkostninger, forklarer Torben Frost.