- Alt hvad du behøver at vide

 

Velkommen til myCloud

MyCloud er en Dansk hosting virksomhed tidligere kendt som Hosting Syd. Vi er netop flyttet ind i vores nye moderne og sikre driftcenter.

Vores mål er at gøre det let og sikkert at outsource din virksomheds IT, således at du kan koncentrere dig om at drive din forretning mens vores eksperter sørger for at alt det tekniske fungerer.

                         Serverrum2 500X300

Du overvejer at outsource din IT-drift

Kravene til din virksomheds IT er efterhånden så store at det kræver mange ressourcer at opdatere systemet både økonomisk og tidsmæssigt. Kræfter du får mere gavn af et andet sted i firmaet. Samtidigt kan det være svært at opretholde de nødvendige kompetencer til udvikling og drift internt i firmaet.

Outsourcing handler om at overlade driften af IT installationen til en ekstern professionel partner som myCloud, således at man kan fokusere på at drive forretningen.

Outsourcing er ikke længere forbeholdt de store virksomheder, tværtimod ser vi flere og flere små og mellemstore virksomheder som får øjnene op for de fordele der er forbundet med at outsource.

MyCloud har flere leverancemodeller der betyder at vi kan skræddersy den løsning der passer den enkelte virksomhed bedst, Vi har stor erfaring med at hoste og drifte IT løsninger for vores kunder enten i vores driftcenter eller på kundens egen adresse.