Hvad er office 365

Dit Office, uanset hvor du er

Med Office 365 Business er de værktøjer, du kender, f.eks. Word, Excel, PowerPoint og Outlook til rådighed hvor og når, du har brug for dem.

Forenklet samarbejde

Når dine filer lagres online, kan du dele dem med alle, og I kan endda være flere der arbejder på den samme fil samtidigt. Det er ligegyldigt, hvor du er.

Du har altid opdaterede værktøjer

OneDrive for Business lagrer filer online, så de altid er synkroniserede og opdaterede. Office-programmerne er også altid i den nyeste version.

Office 365 på flere enheder

Få en komplet, installeret Office-oplevelse på pc, Mac, Windows-tablets, iPad® og Android™-tablets samt de fleste mobilenheder. Hver bruger kan installere Office på 5 pc'er eller Mac-computere, 5 tablets (Windows, iPad og Android) og 5 telefoner.

Hvorfor skal jeg bruge office 365

Giv din virksomhed et forspring med Office 365

Slip din virksomheds potentiale løs med den førende produktivitetsløsning, der giver dine medarbejdere mulighed for at arbejde med velkendte værktøjer på nye måder – når som helst og hvor som helst.

Office, hvor og når du har brug for det

Arbejd hvor som helst, når som helst, på en hvilken som helst enhed. Office 365 er klar, når du er.

Dit Office på farten - overalt

Uanset om du arbejder på kontoret eller på farten, kan du få et sæt af velkendte produktivitetsværktøjer. Office-programmer —Altid de nyeste versioner, som giver dig mulighed for at oprette, redigere og dele fra din iOS-, Android- eller Windows-enhed med andre i realtid.

Få Office-pakken i fuldfunktionsversion

Med mange Office 365-planer kan du installere de nyeste Office-programmer i fuldfunktionsversion på din enhed, så du kan arbejde offline eller online.

Beskyt dine mobile data

Ingen grund til panik, hvis du mister din telefon. Med Office 365 kan du slette dine data fra en ekstern enhed for at forhindre uautoriseret adgang til dine oplysninger.

Office pakken

Hav altid de nyeste versioner af: 

  • Notér dine ideer på den måde, der virker bedst for dig – med et tastatur, en pen eller en touchskærm.
  • Formatér nemt oplysninger i Excel med værktøjer, der genkender dine mønstre og automatisk fuldfører data.
  • Medtag nemt indhold fra PDF-filer for at oprette dine egne Word-dokumenter med et professionelt snit.
  • Udvikl tilpasset marketingmateriale, der passer til dit brand og dine kunder.

Mail Exchange

Problemfri mail

En ren, reklamefri indbakke
Brug din tid på kommunikation og ikke administration af mailkonti, hvor du skal bekymre dig om, hvordan du kan beskytte din mail, eller at rode igennem en indbakke tætpakket med reklamer. Med et forenklet administrationscenter og indbygget sikkerhed gør Office 365 det nemt at administrere mails.
Indbyggede værktøjer til administration
Du kan få adgang til administrationscenteret overalt for at oprette nye brugermails, gendanne nyligt slettede konti, oprette brugerdefinerede scripts og meget mere.
Indbygget forsvar for sikkerhed
Du får branchens førende beskyttelse mod malware og filtrering af spam for at beskytte din mail mod de allestedsnærværende mailtrusler.

Altid opdateret, uanset hvor du er

Office 365 synkroniserer mails, kalendere og kontaktoplysninger på tværs af dine enheder i realtid. Så det er opdateret, uanset hvilken enhed du bruger.

Online møder

I kan mødes online, uanset hvor I er

Gå aldrig glip af et møde
Det er nemt at mødes og tilslutte online, uanset hvor du er og på en hvilken som helst enhed. Vælg det, der fungerer bedst for dig. Ingen rejsetid, ingen rejseomkostninger. Så du kan udrette mere og overholde dine projektbudgetter.

One drive fil lagring

Med OneDrive for Business får hver bruger 1 TB personlig lagerplads i skyen, som de kan få adgang til overalt, og som synkroniseres med deres pc eller Mac for at give offlineadgang. Det er let at dele dokumenter med andre inden for og uden for din organisation og kontrollere, hvem der kan få vist og redigere hver enkelt fil