Med en virtuel server har du de samme muligheder, som med en egen lokal server, blot får du fuld service og overvågning med i prisen. Du sparer således penge på dyre konsulentregninger.

Samtidig er den virtuelle server placeret i myCloud's sikre driftcenter hvor der er sørget for alt omkring sikkerhed. Der tages daglig backup og data forlader aldrig driftcenteret.

Du slipper for løbende omkostninger til strøm, køling og vedligeholdelse, og kan samtidig have en lidt grønnere samvittighed idet du bliver en del af en virtuel server, som er mere miljø venlig.

MyCloud sørger for at infrastrukturen altid er opdateret. Du skal ikke længere selv sørge for at opgradere og vedligeholde egen server og software.

Den virtuelle server løsning er fuldt fleksibel og skalerbar, du betaler blot for de ressourcer du har brug for, på månedsbasis. Du har mulighed for at ændre i antal medarbejdere, applikationer og diskbehov løbende, uden at skulle lave ekstra investeringer.

Den virtuelle server giver mulighed for at koble op til applikationerne både fra virksomheden, hjemmefra eller på farten. Mail bliver automatisk flyttet ud på din smartphone, således at du har mulighed for altid at være online med din IT løsning.

Den virtuelle server er velegnet op til ca. 25 brugere.