Træt af selv at holde styr på din backup?

Med online Backup fra myCloud sørger vi for automatisk backup til vores servere der er placeret i et datacenter, som er topsikret mod strømafbrydelser, brand, indbrud o.l.

Vi tilbyder Remote Backup løsninger i alle størrelser, og virksomheden kan fra måned til måned tilpasse sin løsning. Det betyder, at man aldrig behøver betale for mere backup-plads, end man har brug for.

 

Velkommen til næste generations backup-løsning i skyen

myCloud Online Backup er næste generations backup-løsning, som tilbyder fleksibel og cloud-optimeret backup af virksomhedernes data. myCloud Online Backup er baseret på EMC-teknologi, som benytter sig af enestående klientbaseret deduplikeringsteknologi.

Ved anvendelse af denne teknologi reduceres mængden af daglige datamængder, som normalt overføres ved en traditionel backup-løsning.

Med vores løsning går du hverken på kompromis med performance eller sikkerhed, men bliver en del af markedets bedste, sikreste og mest simple backup-løsning. Derfor kalder vi det også "simplicity in a box".

 

Tilbageholdelses politik

myCloud Online Backup opererer med 3 niveauer af tilbageholdelses politik:

Standard, Premium og Premium+.

Politikkerne definerer hvor langt tilbage man ønsker at have mulighed for at genskabe data.

Med mycloud Online Backup får du en professionel backup, hvor du kun betaler en fast lav pris for det antal GB du ønsker at beskytte inkl. den aftalte tilbageholdelses politik.

 

Få mere at vide – info@mycloud.dk - 74123322

Spar ressourcer til administration
Reducer den daglige mængde backup-data
Reducer behovet for dyre WAN-forbindelser
Backup/recovery med off-site disaster recovery
Daglig rapportering via e-mail
Automatisering af manuelle processer
Fast lav pris pr. GB inkl. tilbageholdelsespolitik